X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Kunst Ambachten Jan Vissermuseum tijdens Open Monumentendag
zo 15 sep 12:00

Jan Visser Museum
Kunst Ambachten Jan Vissermuseum tijdens Open Monumentendag

Kunst en Oude ambachten tijdens open Monumentendag. Wat zijn strohulzen en strokoord. Hoe bakten ze vroeger hun brood. De metaalkunstenaar spinster en smid laten hun werk zien.Een plek van Plezier
Op deze bijzondere Monumentendag staat het thema Kunst oude ambachten en spelen centraal in het Jan Visser Museum. Kunst in de vorm smeden mozaïek of metaalkunst. Oude ambachten zoals de boer die het koren dorst met de dorsvlegel de mulder die het daarna maalt waarna de bakker er vloerbrood van bakt. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie op ons terras, bakken onze bakkers in ons bakhuis het traditionele Jan Visser vloerbrood dat tegen een kleine vergoeding te koop is.Er worden op die dag diverse demonstraties gegeven. De smid, de mandenvlechter en de spinster zijn aan het werk. Kinderen kunnen samen met de touwslager een springtouw maken. Oud Hollandse spelen waar de kinderen en ook volwassenen aan mee kunnen doen. Ook kunnen de kinderen naar hartenlust met de brandspuit spuiten of op de pony een ritje maken. Een plek van Plezier.Op deze themadag is de toegang tot het museum gratis, een unieke gelegenheid om onze uitgebreide collectie landbouwwerktuigen, evenals onze verzameling brandweervoertuigen te bezichtigen.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen