X
Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Thank God Its Friday - Speciale Editie 5 & 20
vr 17 mei 16:00

De Cacaofabriek
Thank God Its Friday - Speciale Editie 5 & 20
Thank God Its Friday

In het kader van het 520 jubileum nog eenmaal Thank God Its Friday
In de jubileum periode van 5+20 - welke loopt van 23 maart tot en met eind juni - organiseert de Cacaofabriek verschillende activiteiten welke direct of indirect met ons jubileum te maken hebben. En dan mag Thank God Its Friday natuurlijk niet ontbreken. De succesvolle vrijdagmiddagborrel was jarenlang niet weg te denken. Zie daar, het linkje is gelegd.

En we hebben de hele 'crew' van destijds weer bij elkaar. Dat wil zeggen met presentator Daan Rooijakkers en met de redacteuren Sanne Schepers en Maartje Vos.

We hebben dus ook weer als vanouds 4 sprekers die een 'pecha kucha'- presentatie verzorgen:

1. Welkom thuis! Onze reis in Nederland. Gearriveerd in Nederland, en dan..?
Hoe pak ik mijn studie op? Hoe kom ik tot mijn recht? Twee jonge ex-vluchtelingen blikken terug op hun reis in Nederland en het belang van een buddy voor maatwerk ondersteuning.

2. Start-up - Femke van de Helmondse Kinderwebshop 3 Vosjes. Wat doe je als je een nieuw leven moet beginnen en maar één ding mag meenemen? Wat neem je mee? Wat ga je doen? En hoe? Waar? Waarom? Leuke stof voor een avond met vrienden. In het echt komt dit niet voor. Toch….? Eind vorig jaar gingen mijn inmiddels ex-superman en ik uit elkaar en verdeelden we ons gezamenlijke leven. Conclusie: ik houd de online speelgoedwinkel waarvan ik nog niet kan leven, verder niets. De verdeling was snel gemaakt. Maar daarna? Ik neem je graag mee op mijn wonderbaarlijke reis tot nu toe. Maak kennis met mijn wereld van sloopwoningen, hulp uit onverwachte hoeken, hartzeer, Poolse collega’s, koopjesjagen en ondernemen.

3. Mari van Berlo - Heeft Jezus ook ooit Gevoetbald
Mari van Berlo heeft het geluk gehad dat hij een academische studie heeft kunnen afronden. Als er bij zijn geboorte een zuurstoftekort was geweest door een vaste navelomstrengeling van enkele minuten of als er een chromosoompje de verkeerde kant was uitgelopen, had zijn leven er heel anders uitgezien. Dit motiveert hem om een groot gedeelte van zijn vrije tijd te besteden aan mensen met een verstandelijke beperking.

4. Johannes Bellemakers - Pelgrimstochten
Iedereen droomt daar wel van: het maken van een pelgrimstocht. Johannes Bellemakers dééd het ook echt. Johannes sprak op de TGIF XL editie in december 2015 al over zijn pelgrimstochten. De eerste tocht maakte hij in 2004 met zijn vrouw, fietsend naar Santiago de Compostela (2600 kilometer). Tijdens zijn pecha kucha zal Johannes ook vertellen over zijn andere pelgrimstochten.

Dit alles wordt natuurlijk weer muzikaal omlijst!
Vervolgens gezellig bijkletsen, een borrel drinken, een hapje doen, nog een borrel drinken, wat netwerken en tenslotte nog een borrel pakken.
Vanaf 16.00 uur in de foyer van de Cacaofabriek!


locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA HELMOND


info@cacaofabriek.nl
0492 529 009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen