X
Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

film
The White Crow
vr 24 mei 13:15

De Cacaofabriek
The White Crow
Ralph Fiennes

Het is 1961. Een jongeman van slechts 22 jaar oud zit op een vliegtuig van Sint Petersburg naar Parijs. Zijn naam is Rudolf Noerejev en hij maakt deel uit van het wereldberoemde Kirov-Ballet dat ...
Eenmaal op zijn bestemming geniet Noerejev met volle teugen van de Parijse levensstijl en van alle kunst, cultuur en muziek die deze duizelingwekkende stad te bieden heeft. De KGB-agenten die hem nauwlettend in de gaten houden vinden zijn gedrag echter verdacht. Vooral zijn vriendschap met de jonge Parisienne Clara Saint wekt argwaan. Wanneer de agenten Noerejev confronteren met een schokkende eis, is hij gedwongen om een hartverscheurende beslissing te maken die de koers van zijn leven voor altijd zal veranderen.

The White Crow vertelt het waargebeurde verhaal van een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde. Van Noerejevs door armoede getekende jeugd in de Sovjet-stad Ufa tot zijn opkomst als danser in Leningrad, en van zijn aankomst in het Parijs van begin jaren '60 - op dat moment het epicentrum van de westerse cultuur - tot een ijzingwekkende confrontatie op de luchthaven van Le Bourget.


locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA HELMOND


info@cacaofabriek.nl
0492 529 009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen