X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

film
Coureur
wo 29 mei 16:30

De Cacaofabriek
Coureur
Kenneth Mercken

Hoe ver ga je om de top te bereiken Coureur verbeeldt de dromen en worstelingen van een jonge Vlaamse wielrenner die alles doet voor succes - ongeacht de gevolgen voor zichzelf en zijn naasten.
Felix Vereecke groeit op in de wielerwereld - een zonderling milieu waarin alcoholmisbruik en geweld aan de orde van de dag zijn. Hij wil koste wat het kost in de voetsporen van zijn fanatieke vader treden, die absoluut wil dat zijn zoon het verder schopt dan hij. Wanneer hij het nationaal kampioenschap voor junioren wint, besluit hij om naar Italië te gaan om zich aan te sluiten bij een semiprofessioneel team. Felix' frêle gezondheid blijkt echter niet opgewassen tegen de nietsontziende wielersport met zijn moordende concurrentie.

Kenneth Mercken werd bij het maken van zijn film geïnspireerd door zijn eigen verleden. Ooit was ook hij een veelbelovend wielrenner, tot de fysieke ontberingen en de offers die hij moest brengen hem te veel werden en hij de sport definitief de rug toekeerde.


locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA HELMOND


info@cacaofabriek.nl
0492 529 009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen