X
Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Aut of Office
do 13 jun 16:00

Annatheater Helmond
Aut of Office

Aut of Office laat op herkenbare wijze zien hoe het kan zijn als een collega een stoornis binnen het autistisch spectrum heeft.
‘Aut of Office’ laat op herkenbarewijze zien hoe het kan zijn als een collega een stoornis binnen het autistisch spectrumheeft.Op de werkvloer zijn psychische kwetsbaarheden vaak een taboe. Hier wil Theatergroep Bintmet deze theatervoorstelling graag verandering in brengen. Bint laat zien welke uitdagingener zijn en welke kansen er liggen. Informatie, herkenbare en hilarische scenes, liedjes,prikkelende vragen aan het publiek en momenten voor reflectie wisselen elkaar in hoogtempo af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang.De voorstelling wordt deze middag mede mogelijk gemaakt door het Regionaal AutismeCentrum en Senzer.“Aut of Office” wordt deze middag gespeeld voor werkgevers van bedrijven en organisatieswaar Autisme een rol speelt. Geïnteresseerde leidinggevenden, HR medewerkers,personeelsfunctionarissen, aandachtsfunctionarissen op gebied van autisme, inclusie endiversiteit, Arbeidsdeskundigen en Arbo artsen kunnen contact opnemen metinfo@theatergroepbint.nl voor kaarten.Zijn we eigenlijk niet allemaal anders?“Er is veel onbekendheid over het fenomeen autisme bij werkgevers en bij collega’s. Zo spraken we mensen met autisme die niet durfden te vertellen over hun diagnose aan hun werkgever. Bovendien hoorden we dat er veel vragen waren op de werkvloer zoals ‘Wat hebben mensen met autisme nodig? Hoe kan ik een collega met autisme het beste benaderen? Waar kan ik informatie vinden?” vertelt theatermaker Hetty Willems. “Onze theatervoorstelling is de katalysator van het gesprek. Door de voorstelling gaan mensen open en eerlijk met elkaar in gesprek over hun eigen ervaringen. We vragen onszelf hardop af wat er eigenlijk normaal is en wie dat bepaalt? Zijn we eigenlijk niet allemaal anders? En moeten we dáár niet gewoon eens mee om leren gaan?”


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen