X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
LIVE: Reggae Rhythms, met Eazzup & Consciousness & The Limelites
za 17 aug 21:00

Muziekcafe Helmond
LIVE: Reggae Rhythms, met Eazzup & Consciousness & The Limelites

De 2e editie van het festival Reggae Rhythms is een avondvullend Reggae-programma met de bands Eazzup Consciousness en Limelites. Een avondje helemaal wegdrijven op de "Sound of the Caribbean"
De tweede editie van het festival Reggae Rhythms is een avondvullend Reggae-programma met de bands Eazzup, Consciousness, en Limelites (Ska).Een avondje helemaal wegdrijven op de "Sound of the Caribbean"Eazzup staat voor One Love One Heart, en Roots Lovers Rock.Deze in 2016 opgerichte band bestaat uit zeven muzikale, ervaren reggae music lovers afkomstig uit regio Eindhoven en Tilburg. Met heel veel eigen werk en een aantal 'classic riddims' met eigen lyrics word het met deze muziek een reggaetrip die je nog lang blijft navoelen. Consciousness is een één van de betere reggae bands die Nederland rijk is. Consciousness en zijn muziek weet het publiek altijd aan het dansen te krijgen met een traditionele mix van roots en reggae. Al vanaf midden jaren '90 staat Consciousness met zijn band op de Nederlandse podia. Heel vaak treden ze niet op, logisch want de bandleden begeleiden artiesten zoals U-Brown, Marcia Griffiths, Kenny B en Raphael.The Limelites voert je terug naar het Jamaica uit de jaren zestig en zeventig, toen bands en artiesten zoals Desmond Dekker, Justin Hinds, Jackie Opel, Derrick Harriott, John Holt, The Skatalites en Rico Rodriguez daar de dienst uit maakten. The Limeliters bestaat uit een selecte groep Nederlandse en Belgische muzikanten afkomstig uit oa The Regulators, Bang the Skillet, Zion Grooves en Soul Jamaica. De grote gemene deler is hun voorliefde voor Reggae, Rocksteady en authentieke Ska. Timetable volgt nogAanvang: 21:00uToegang € 6,- (bar / Universe.com / deur)Deuren open 15:00Meer info:https://www.facebook.com/MusicRootsReggae/https://www.facebook.com/ConsciousnessOfficialhttps://www.facebook.com/thelimelites/https://youtu.be/ea_nW7g80GMhttps://youtu.be/7QWbqujm450https://youtu.be/cYla1yLzx_4https://www.facebook.com/thelimelites/videos/752678681570261/


locatie

Muziekcafe Helmond
Zuid Koninginnewal 39
5701 NS HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen