X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Optocht - Garden 75
di 17 sep 12:30

Centrum Mierlo-Hout
Optocht - Garden 75

In het centrum van Mierlo-Hout worden om 12.30 uur zo n 125 historische voertuigen waarvan minimaal 3 tanks uit de groep Garden 75 verwacht.
De doortocht van de colonne met militaire voertuigen uit de 2e W.O. kennen we nog van het 70e bevrijdingsjaar. Kinderen, ouders en grootouders stonden rijen dik op de Hoofdstraat om onze ‘bevrijders’ te verwelkomen. Dinsdag 17 september wordt zonder meer de grote Eye Catcher van de regio. In het centrum van Mierlo-Hout worden om 12.30 uur zo’n 125 historische voertuigen, waarvan minimaal 3 tanks, uit de groep Garden 75 verwacht. Het is een unieke eenmalige opzet van alleen Britse voertuigen. Dit is overigens het dubbele aantal dat in 2014 met groot onthaal door het centrum van Mierlo-Hout trok. De voertuigen en personen worden ook nu weer begroet door onze schoolkinderen. Tijdens de stop worden de voertuigen aan weerszijde van de Hoofdstraat in een lange rij opgesteld terwijl de bemanning in en om de ontmoetingsplaats van “Nei Skoen” en Zorgcentrum Alphonsus een lunch zal worden aangeboden. Dan bestaat ook de mogelijkheid om deze voertuigen te bezichtigen. Naar verwachting zal de colonne omstreeks 14.00 uur, na een eregroet bij het Herdenkingsmonument de route vervolgen via de Houtse Paralleweg, naar de onderdoorgang Kasteelherenlaan, Helmond-West richting het monument in Stiphout. Later die dag zal Garden 75 een overnachtingsplek inrichten in een weiland te Son.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen