X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Zomerkasteel Helmond
t/m 25 aug 2019

Kasteel Helmond
Zomerkasteel Helmond

In de zomervakantie wordt Kasteel Helmond omgetoverd tot een echt Zomerkasteel. Met alle zomerse toeters en bellen van de partij is dat een feest voor het hele gezin en voor liefhebbers van kastelen
Deze zomer komen kasteelbewoners tot leven! Zoals kasteelheer Jan van Berlaer III uit de beginperiode van het kasteel. Of de laatste kasteelfamilie Wesselman van Helmond die veel betekend heeft voor de economie in Helmond. En ook Philippine van Ruijschenberg, weduwe van kasteelheer Adolf van Cortenbach komt langs. Zij speelde een belangrijke rol tijdens de bezetting van de waterburcht in de 80-jarige oorlog in 1601 door Maurits van Oranje.Het programma in het kort:- Ga terug in de tijd en ontmoet de échte kasteelbewoners.- Kom spelen en speuren.- Maak, versier en bewerk je eigen leren armband of buideltas.- Beschilder je eigen wapenschild of houten zwaard.- Roofvogels op je hand en met een uil op de foto? Dat kan! De valkenier vertelt je alles wat je wilt weten!- Voor de lekkere trek ga je bij goed weer natuurlijk picknicken in de kasteeltuin.- Doe mee met de zoldertour en speel het XXL-bordspel, dan weet je straks alles over het grote mysterie over de brand in 1549.- Of luister naar verhalen en ontdek samen met kasteelgidsen de spannendste plekken van het kasteel.


locatie

Kasteel Helmond
Kasteelplein 1
5701 PP HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen