X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Custom Car Meeting
zo 18 aug 12:00

Lokaal 42
Custom Car Meeting

Bij Custom made autos denk je aan veel chrome brullende motoren en vette live bands. Dat is precies wat je mag verwachten tijdens de Custom Car Meeting op zondag 18 augustus in Helmond Centrum.
Naast de unieke auto’s kun je ook genieten van live muziek, een speciale markt en natuurlijk passende hapjes en drankjes.Vanaf 12.00 uur zijn verspreid over de Markt, Ameidestraat, Kerkstraat en Veestraat verschillende Hot Rods, Stockcars, classic cars en unieke Europese auto’s te bewonderen. Trotse bolide-eigenaren uit de hele Benelux en Duitsland geven je graag een kijkje onder de motorkap. Voor alle kinderen zijn er verschillende springkussens en een draaimolen.Bij een echte Custom Car Meeting mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Daarom spelen er door de hele stad verschillende bands.


locatie

Lokaal 42
Markt 42
5701 RL HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen