X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
Expositie Mathieu Hemmink
t/m 28 jul 2019

Lichtstraat De Cacaofabriek
Expositie Mathieu Hemmink

In de Lichtstraat zijn de schilderijen te zien Mathieu Hemmink. Mathieu Hemmink schildert landschappen die zich bewegen tussen het figuratieve en abstracte.
In de Lichtstraat zijn de schilderijen te zien Mathieu Hemmink. Mathieu Hemmink schildert landschappen die zich bewegen tussen het figuratieve en abstracte. Hij mijdt het overbodige, concentreert zich op de essentie, de stilte. Hemmink vindt zijn inspiratie in Noord Brabant waar hij woont en werkt. Hij vertaalt structuren, emoties, kleuren en vormen die hij in zijn omgeving vind, in schilderijen waarin akkers en weilanden domineren. Binnen die grote vlakken zien we bomen, wegen, huizen, sloten en hekken, vaak belicht door een bewolkte lucht. Hemmink is een eenling die zijn werk zelden aan derden toont.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen