X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Zomerkermis Helmond 2019
t/m 16 jul 2019

Centrum Helmond
Zomerkermis Helmond 2019

De Helmondse Zomerkermis van donderdag 11 juli tot en met woensdag 17 juli. Er staan meer dan 55 attracties in het centrum van de stad.
Ook vinden er verschillende activiteiten plaats, waaronder de stille kermis en de kindermiddag.
Verschillend grootvermaak weet zijn weg weer naar de Helmondse Zomerkermis te vinden, waaronder de Super Mouse, Future Dance en de Mad Mill. Het gehele overzicht vind je terug op de website van Helmond Kermis.
Activiteiten
Tijdens de Zomerkermis in Helmond vinden er gezellige activiteiten plaats.
Op 11 juli wordt om 16.00 uur de kermis officieel geopend en kan het feest beginnen. Ook vindt tijdens de Zomerkermis de Stille Kermis plaats: licht, geluid en de snelheid van attracties worden aangepast, zodat mensen die gevoelig zijn voor prikkels ook van de kermis kunnen genieten. De stille kermis is op 15 juli van 13.00 tot 14.00 uur.
Op 17 juli is het kindermiddag tussen 14.00 en 17.00 met diverse soorten vermaak, waaronder een schminker en een clown.
Jumbo Spaaractie
In samenwerking met de Jumbo Supermarkten in Helmond kent de Zomerkermis dit jaar weer de unieke kermismuntenactie. Wie in de deelnemende Jumbo Supermarkten in Helmond inkopen doet, ontvangt een gratis kermismunt bij iedere € 15,- aan boodschappen. De kermismunt heeft een waarde van €1,-. De kermismunten kunnen verzilverd worden bij kermisattracties op de Helmondse Zomerkermis. De munten zijn één per persoon per rit in te zetten. De Kermismuntenactie van de Zomerkermis start op 25 juni en de munten zijn in te zetten tot het einde van de kermis: 17 juli 2019. Doet de Jumbo bij jou in de buurt mee? Kijk op de website!
Kraskaartactie
Kans maken op kermiskorting? Dat kan! Vanaf de koopzondag van 30 juni ontvangt de centrumbezoeker vanaf tien euro die wordt uitgegeven in een deelnemende winkel of horecazaak in Helmond Centrum één gratis kraskaart. Er is een grote prijzenpot met onder andere kortingen op je favoriete attracties. Neem je kraskaart mee naar de betreffende attractie en krijg je korting. De kraskaarten zijn tot aan het einde van de zomerkermis in te leveren.


locatie

Centrum Helmond
Markt 79b
5701 RJ HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen