X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Afterparty CF: Iron Maiden, tribute by Blood Brothers (UA)
za 12 okt 23:55

Muziekcafe Helmond
Afterparty CF: Iron Maiden, tribute by Blood Brothers (UA)

Deze avond staan de twee Nederlandse Metallica-bands in Cacaofabriek. Na afloop is de officiele afterparty bij Muziekcafe met 1 van de beste Iron Maiden-tributes: Blood Brothers
Vanaf 00:30u komt dus niet nog een 3e tribute van Metallica (het beste heb je al gezien), maar één van de allerbeste Iron Maiden-tributes (met accreditatie van IM zelf) ter wereld en zal het publiek nog enkele uren verwennen met een enorme lijst van Iron Maiden-hits.Blood Brothers bestaat uit de grootste fans van Iron Maiden zelf, zeg maar gerust Iron Mainics! Deze mannen hebben letterlijk hun leven toegewijd aan hun helden en daarom zorgen ze voor de perfecte sound en de perfecte beleving. Deze toewijding bezorgde hun ook een officiële accreditatie van Iron Maiden zelf.Deze kwaliteitseis die Blood Brothers zichzelf oplegde heeft geresulteerd in een groot aantal heftige supports van o.a. Scorpions, Guano Apes, Lacuna Coil, Enter Shikari, Antiflag, Caliban, Clawfinger and, of course, Paul Di'Anno & Blaze Bayley (ex-Iron Maiden)DJ Sjerruf zorgt voor een perfecte en naadloze aansluiting van beide avonden zodat je om 4:00u moe maar voldaan de avond kan afsluiten.Toegang Muziekcafé is gratis.(Tickets Cacaofabriek via hun eigen site à € 15,-)Showtime omstreeks 00:30uDeze avond bestaat niet alleen uit 4 uur lang (!) live-muziek van deze 2 toppers, maar ook Metallica-films en een heuse Metallica-foto-expo. Meer info en tickets via: https://www.facebook.com/events/431329794348924/Meer info:http://bloodbrothers.com.uahttps://www.facebook.com/bloodbrothers.uahttps://www.youtube.com/channel/UC_v2O8B2gmVCBYlelLYSDDwhttps://youtu.be/pZxj4f1nZ58 - The Trooperhttps://youtu.be/vFZtE6g1Lps - Run To The Hillshttps://youtu.be/xd6YGF0s8rk - Fear Of The Darkhttps://youtu.be/FQo85S5OAvk - The Evil That Men Do


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen