X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Presentatie Jan van Duren
zo 15 sep 11:00

Het Speelhuis
Presentatie Jan van Duren
Projectmanager tijdelijk theater

“In de avond van 29 december 2011 stond het oude Speelhuis in lichterlaaie. Het werd een lange nacht voor allerlei betrokkenen. Om 6.00 ’s ochtends sloot ik de deur van de brandweerkazerne achter me.” – Jan van Duren

 

Direct na de brand moest er ontzettend veel worden overwogen, onderzocht en besloten. Gaan we voor sloop of herbouw van ’t Speelhuis? Hoe moet het verder met de theaterprogrammering voor het komend seizoen? En, wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot een tijdelijk theater? Jan van Duren werd vanuit zijn functie bij de Gemeente Helmond aangesteld als ‘projectmanager tijdelijk theater’ en slechts 13 maanden later ging het doek opnieuw open: er werd weer gespeeld. In de voormalig Onze Lieve Vrouwekerk wel te verstaan.

 

Van Duren deelt in deze presentatie zijn ervaring met succesvolle herbestemming van religieus erfgoed in Helmond. Niet alleen de OLV kerk kreeg namelijk een nieuwe toekomst, ook o.a. kloosters, een missiehuis en een patronaat. Waarom dat in deze gemeente zo goed is gelukt, en wat daar allemaal bij komt kijken, daarover spreekt hij met veel enthousiasme.

 locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein 2
5707 DZ HELMOND


info@theaterspeelhuis.nl
0492 587 000

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen