X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Letterbingo
wo 11 sep 14:00

Bibliotheek Helmond
Letterbingo

Samen met het Taalcafe spelen we een gezellige Letterbingo Daarbij zijn mooie (taal)prijzen te winnen voor iedereen die zijn of haar taalontwikkeling wil stimuleren.
Woensdagmiddag 11 september vieren we samen een ‘feestje van taal’ met een gezellige Letterbingo.Luisteren naar een leuk verhaal en letters wegstrepen die je hoort, daar gaat het om deze middag. Je speelt dus deze keer niet met cijfers maar met letters. Ieder speelt met een bingokaart op zijn of haar eigen niveau. Er wordt vrolijk gestreden om (taal)prijzen. Dus hou je van Bingo doe dan mee. De bingokaarten zijn gratis!Bibliotheek Helmond-Peel, LEVgroep en ROC ter AA organiseren samen de Week van de Alfabetisering. Een mooie week om te vieren dat er ook in Helmond een plek is waar deelnemers met hulp van getrainde vrijwilligers, in een gezellige sfeer, kunnen oefenen met lezen, schrijven en taal: Het Taalhuis!


locatie

Bibliotheek Helmond
Watermolenwal 11
5701 RV HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen