X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
LIVE: Powerized & Outside Revelation & Water Melancholic
za 14 sep 22:00

Muziekcafe Helmond
LIVE: Powerized & Outside Revelation & Water Melancholic

Een avondje vol met hardrock en metal met Powerized Outside Revelation en Water Melancholic.
Een avondje vol met hardrock met Powerized, Outside Revelation en Water Melancholic. Door het onthullen van hun muzikale impressies en het uitschreeuwen van hun visie, leidt Powerized je door hun meeslepende verhalen die je laten zien wat hun zien. Je laten ervaren wat hun ervaren en je laten voelen wat hun voelen. Powerized is opgericht door 4 muzikale allesbranders en vocalist Nick Holleman. Deze 5 Nederlandse muzikanten zijn bekent door hun lyrische teksten, intense vocals, overweldigende sound gecombineerd met een aardig tandje storytelling.. Verwacht een show vol headbangende extravaganza tot aan adembenemend mooie nummers. Van uitgebreide symfonieën tot aan ongestoorde composities. De shows van Powerized houden je van begin tot eind in hun greep. Outside Revelation is een Nederlandse rockband. Het viertal verstaat de kunst om pakkende songs te schrijven, die worden gedreven door een pompende ritmesectie. Gevoelig gitaarwerk gaat vaak over in ruige riffs waarbij de zang een hoofdrol opeist. Water Melancholic zijn vier eigenzinnige dromers die elkaar hebben gevonden in de Eindhovense muziekscene. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het creëren van weemoedige soundscapes en knallende riffs, geïnspireerd door de grote namen uit de alternatieve muziek van de jaren ’90. Op het moment zijn ze bezig met het afronden van hun debuut EP, dat begin zomer van 2019 zal verschijnen. Showtime 22:00 Toegang is gratis Meer info: https://powerized.net/ https://www.facebook.com/powerizedofficial/ https://youtu.be/tN4YPnF6s2Q https://youtu.be/NZjoclSS114 https://www.facebook.com/outsiderevelation/ https://outsiderevelation.bandcamp.com/releases https://youtu.be/BdbgAAAWqJU https://youtu.be/QeQtmWoTox8 https://www.facebook.com/watermelancholic/ https://youtu.be/C0V0zHCDsPA


locatie

Muziekcafe Helmond
Zuid Koninginnewal 39
5701NS Helmond
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen