X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Oliemolense Snuffelmarkt / Braderie
zo 15 sep 09:30

Montgomeryplein
Oliemolense Snuffelmarkt / Braderie

Najaarsmarkt van K.V. de Olietrappers. O.a. een snuffelmarkt braderie Circus Jacona Linedancers St.Anna Custom Car meeting en nog veel meer.
Op zondag 15 september a.s. zal er veel te beleven zijn op de najaarsmarkt van karnavalsvereniging de Olietrappers. Voorgaande jaren werd deze markt op het evenemententerrein gehouden aan de Engelseweg. Maar dit terrein is onlangs gesaneerd en zal verkocht worden. Inmiddels hebben we een nieuwe locatie gevonden op slechts een steenworp afstand van de oude locatie, en wel op het Montgomeryplein. Een mooie locatie met vele mogelijkheden. Zo zal er als vanouds een rommelmarkt zijn, maar ook een braderie. Tevens kunnen kinderen gratis hun speelgoed verkopen op de kleedjesmarkt. Ook nieuw is dat verenigingen en instanties zich kunnen promoten deze dag. Zo zal o.a. jeugdcircus Jacona een voorstelling geven en zijn er demonstraties van de Countryline dancers uit de Annawijk. Voor de autoliefhebbers is er deze dag ook van alles te beleven. Zo is er vanuit de Backstage Chevy club een Custom Car meeting en staan er auto’s opgesteld van de Formule Toyota, Nescar en de Sprint 1300 klasse. Ook zullen bezoekers uitgedaagd worden om deel te nemen aan een Pitstop Challenges. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Zo is restaurant Inclusief deze dag geopend, zijn er terrasjes en discjockeys zorgen voor de muzikale klanken deze dag. De markt is geopend van 09.30 uur tot 15.30 uur en de entree bedraagt slechts € 1,- Een kraam huren kost € 17,50 en een grondplaats € 12,50. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met, Annemarie Swinkels, tel: 06-43497979 Peter Bevers, tel: 06-46911713 (gelieve na 18.00 uur) of via info@kvdeolietrappers.nl


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen