X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Nacht van Cultuur
za 12 okt 19:00

Museum Helmond (Kasteel en Kunsthal)
Nacht van Cultuur

Op 12 oktober vormt Museum Helmond het decor voor de vierde Nacht van Cultuur. Klaar voor een nachtelijk avontuur op een bijzondere locatie
Een bijzonder programma op bijzondere locaties
De Helmondse kunst- en cultuurorganisaties zorgen op zaterdag 12 oktober, tussen 19.00- 00.00 uur, weer voor een bijzonder programma barstensvol culturele verrassingen uit Helmond en Nederland. Dit keer vormt Museum Helmond het decor. Bijna alle zalen van het Kasteel en de Kunsthal zijn gevuld met muziek,theater, kinderworkshops, dans, kunst, literatuur en games. Maar ook op de route is van alles te beleven. Van professioneel tot amateur en voor volwassenen tot kinderen. Alle workshops en activiteiten zijn gratis toegankelijk.
Meer dan 35 acts
Met optredens van Phoenician Drive, Jelle Verse, Danielle Schel en jonge talenten.Dans tussen de kunstwerken met de Silent Disco, laat je ‘omverblazen’ in de Stormkamer of win een prijs bij de Bingo van Tiny Tupperware. Ontdek bijzondere plekjes tijdens de ‘Speed Tour’ door Het Kasteel, luister op de route naar een privéconcert in de ‘Secret garden’, bekijk het grote theaterspektakel ‘Ordinary days’, of dans mee met Sherman. Uiteraard is de nacht weer gevuld met de meest bijzondere workshops, zoals de workshop ‘Stopmotion’, ‘Escape Game’, of ‘Drum Together’.
Beleef cultuur en Museum Helmond, zoals je dat nog nooit beleefd hebt.

De organisatie: HART Nacht van Cultuur wordt georganiseerd door HART, een initiatief van Het Speelhuis,Museum Helmond, Bibliotheek Helmond-Peel, Kunstkwartier en De Cacaofabriek.
HART heeft de ambitie om borg te staan voor een levendig, florerend en uitgebalanceerd cultureel klimaat waaraan de Helmondse inwoner zijn hart kan ophalen. De Nacht van Cultuur is een middel om deze ambitie te realiseren. Ook dit jaar werken er andere culturele organisaties uit Helmond mee om er een bijzondere nacht van te maken.
Bekijk het programma van de Nacht van Cultuur op www.nachtvancultuur.nl. Of bekijk er de aftermovie van 2018, voor alvast wat voorpret!


locatie

Museum Helmond (Kasteel en Kunsthal)
Kasteelplein 1
5701 PP HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen