X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Ridderlijk Beleven
zo 15 sep 12:00

Centrum Helmond
Ridderlijk Beleven

Tijdens Ridderlijk Beleven is er van alles te doen. Er zijn verschillende activiteiten op de Markt Veestraat Oude Aa en bij het Kasteel. Alle activiteiten staan in teken van Ridderlijk Beleven.
Op zondag 15 september staat het centrum van Helmond in het teken van Ridderlijk beleven. op de Markt, de Veestraat, de Oude Aa en bij het kasteel zijn verschillende activiteiten.Tijdens de Ridderspelen kunnen kinderen meedoen aan stoere activiteiten onder begeleiding van Ridder Roderick. Leer boogschieten, oefen het parcours met hindernissen met je stokpaard en ga geblinddoekt zwaardvechten en sla alle muren om! Daarnaast is er een leuke mini drakenspeurtocht door het centrum.Heb jij altijd al pony willen rijden? Tijdens Ridderlijk Beleven is er een parcours met pony’s! Hier spring je op een pony en rijdt je onder begeleiding over het parcours.Wil je oog in oog komen met een ridder? Bij het kasteel is een meet & greet met een ridder. Hier kan je op de foto gaan en waan je je in een middeleeuwse setting.Hiernaast is er nog een springkasteel, een knutselterras waar je de mooiste kroontjes en ridderhelmen maakt en laat je je schminken of neem je een glitter tattoo.Naast alle leuke activiteiten is het ook koopzondag. Er is dus meer dan genoeg te beleven!


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen