X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
75 jaar vrijheid - Bevrijdingsrevue
wo 18 sep 19:15

Stichting Draaiorgels Helmond @Gaviolizaal
75 jaar vrijheid - Bevrijdingsrevue

Een avondvullende revue met liedjes en sketches uit die tijd. 1940 -1945.
Woensdag 18 september de Bevrijdingsrevue door Stichting “De Aarlese Revue. In 1994 bij 50 jaar bevrijding van Aarle Rixtel is de bevrijdingsrevue door de Aarlese Revue voor het eerst opgevoerd. Twee avonden met een volle bak in den Dreef in Aarle-Rixtel. In 1995 tijdens 50 jaar nationale bevrijding stonden ze met 3 voorstellingen succesvol in het Speelhuis. In 2009 tijdens 65 jaar bevrijding brachten ze de liedjes voor het eerst in de Gaviolizaal voor de veteranen van het Norfolk regiment. In september 2014 tijdens 70 jaar bevrijding waren zij de eerste activiteit van de Stichting Draaiorgels Helmond met 2 uitverkochte voorstellingen van de bevrijdingsrevue welke met de nationale bevrijding in 2015 nog een keer met 2 voorstellingen werd herhaald. Op 18 september brengt de Stichting Aarlese Revue vanaf 19.50 uur nog éénmaal een avondvullende revue met liedjes en sketches uit die tijd. “Komt dat zien, komt dat zien.” De entree is slecht € 2,50 inclusief een kopje koffie of thee. Voor kaarten ga naar: Primera “De Luifel” Nieuwveld 41, Helmond Boekhandel “de Ganzenveer” Oude Aa 49, Helmond Snoeperij Jantje Wilhelminalaan 2, Aarle-Rixtel. Tijdens openingstijden ook in de Gaviolizaal, en ook te koop via onze webshop op https://www.draaiorgelshelmond.nl/shop/ en indien nog voorradig ook op de avond zelf aan de zaal. De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen