X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Das Vijfhoeck Oktoberfest
za 12 okt 21:00

Grand Cafe De Vijfhoeck
Das Vijfhoeck Oktoberfest

Trek je lederhosen en dirndls uit de kast train je armen voor de kruiken bier en bereid je voor op Das Vijfhoeck Oktoberfest We gaan kruiken vullen worst eten en hossen op de meest tolle platen
Trek je lederhosen en dirndls uit de kast, train je armen voor de kruiken bier en bereid je voor op Das Vijfhoeck Oktoberfest!Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober gaan we kruiken vullen, worsten eten en hossen op de meest tolle platen!Jetzt geht's los met onze eigen Knallers en Helden Van De Buurt. Zij zullen zorgen voor 2 onvergetelijke avonden.11-10 : De Knallers12-10 : Helden van de BuurtAanvang 21:00Toegang is gratis18+Kruiken vullen -> Voor 30,- kun jij de hele avond jouw liter kruik met bier blijven vullen!Biertafel reserveren -> Ben jij van plan met een groep vrienden te komen en wil jij verzekerd zijn plaats te kunnen nemen aan een biertafel? Reserveer dan jouw biertafel via events@devijfhoeck.nl *Let op, deze zijn beperkt.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen