X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Bingo Mania - New Style
ma 18 mei 19:00

Grand Cafe De Vijfhoeck
Bingo Mania - New Style

BINGOOO 1 kaart bij elke consumptie 4 rondes 3 gekke challenges en 8 vette prijzen te winnen. Komt u vooraf dineren ontvangt u 3 bingokaarten helemaal gratis. Entree en parkeren is gratis.
NIEUW! Bingo Mania - New StyleIn november 2019 hebben we een super gezellige Bingo in het leven geroepen bij De Vijfhoeck en omdat het zo goed bevalt, gaan we er lekker mee door elke 3e maandag van de maand!Onze super blitse presentatrice Anouk zal om 20.00u beginnen met de eerste ronde. We spelen deze avond 4 rondes waarbij je bij elke ronde 2 keer kans maakt op een tegekke prijs! Tussen elke ronde krijgen de deelnemers de kans om uitgedaagd te worden voor een challenge van onze presentatrice. Bij ronde 4 gaan we spelen voor de absolute hoofdprijs! Dat kan een dinerbon, bierproeverij of een hele gave andere prijs zijn.Hoe werkt het?Vanaf 19.00 krijg je bij elke consumptie een munt. Om 20.00 start de bingo en kun je de gespaarde munten inleveren bij onze presentatrice voor gratis bingokaarten. Kom je vooraf dineren ontvangt u 3 gratis bingokaarten. Maak je gebruik van onze speciale bingo buckets? Dan krijg je extra munten en heb je meer kans om 1 of meer van onze vette prijzen te winnen!We spelen per ronde voor een volle rij en daarna voor een volle kaart. Je maakt per ronde 2 keer kans op een prijs. na elke ronde zal onze presentatrice 2 of meer deelnemers uit het publiek uitnodigen om een challenge te komen doen. Bij het winnen van deze challange krijg je 2 extra bingokaarten en mag je grabbelen voor een prijsje.Dus hou jij van gekkig- en gezelligheid, heb jij die avond niks te doen of speel jij stiekem heel graag bingo? Meld je dan snel aan voor de volgende editie via een mail naar events@devijfhoeck.nl Entree en parkeren is gratis!


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen