X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Pick Up Music Club
vr 17 jan 22:00

Muziekcafe Helmond
Pick Up Music Club

Deze avond zullen 4 gast-DJs hun favoriete plaatjes draaien bij het Muziekcafe Helmond. Laat je verrassen door de DJs en geniet van een enorme diversiteit aan muziek. Vinyl only
Deze avond zullen 4 gast DJ's hun favoriete plaatjes draaien bij het Muziekcafe Helmond.Laat je verrassen door de DJ's en geniet van een enorme diversiteit aan muziek. Alle muziek komt van vinyl dus het beste geluid is gegarandeerd!Het mooie van de PUMC-avonden is dat je zo ook nog eens mooie nieuwe (en oude) muziek ontdekt!TIP: ook in POPEI, Eindhoven kan je genieten van de Pick Up Music Club. Hou FB goed in de gatenDe namen van de DJ's van deze avond worden spoedig bekend gemaakt hier.DJ Frogson sluit de avond afKom ook langs en dans, luister, borrel de nacht in!PS: Wist je dat de Pick Up Music Club wordt gesponsord door Bob's Vinyl uit Aarle-Rixtel en Velvet Music Eindhoven (Strijp S, Eihv) ?Als je bij de PUMC komt draaien krijg je een PUMC-button, deze button geeft je recht op 10% korting op het assortiment 2e hands LP's bij beide zaken. Daarnaast zullen de platenzaken regelmatig acties hebben voor PUMC-ers!!


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen