X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

film
Willy op de Onbekende Planeet
wo 15 jan 16:15

De Cacaofabriek
Willy op de Onbekende Planeet

Kinderfilmfestival in de kerstvakantie van zaterdag 21 december 2019 tm zondag 5 januari 2020. Voor euro 750 krijg je een bioscoopkaartje met een drankje en een traktatie (popcorn of chips).
Wanneer hun ruimteschip door een asteroïderegen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

Let op bij het kinderfilmfestival! Om je drankje en traktatie in de brasserie te kunnen ophalen, heb je een fysiek kaartje nodig. Indien je een e-ticket hebt, print deze dan uit.

Kom ook je eigen Galaxy kunstwerk maken op maandag 23 december aansluitend op de film van 14.00 uur. Voor meer informatie: www.cacaofabriek.nl/kidz


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen