X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
World Press Photo Exhibition 2019
t/m 29 mrt 2020

De Cacaofabriek
World Press Photo Exhibition 2019

Na wereldsteden als Tokyo Montreal Rome Teheran Syndey en Mexico City zal de World Press Photo Exhibition 2019 ook te zien zijn in Helmond.
Van 6 t/m 29 maart 2020 kunt u de winnaars van de 2019 World Press Photo Contest bewonderen in De Cacaofabriek.

De World Press Photo of the Year is Crying girl on the Border van John Moore.
De foto toont de huilende Hondurese peuter Yanela Sanchez als zij en haar moeder in bewaring worden genomen door Amerikaanse grensfunctionarissen in McAllen, Texas op 12 juni 2018.

Dit jaar is ook voor het eerst een World Press Photo Story of the Year gekozen.
De prijswinnaar is The Migrant Caravan van de Nederlands/Zweedse fotograaf Pieter ten Hoopen. De serie documenteert de grootste migrantenkaravaan in de recente geschiedenis: 7.000 migranten, onder wie minstens 2300 kinderen. Flamingo Socks van de Nederlandse fotograaf Jasper Doest won de tweede prijs in de categorie Nature – Singles.

Officiële opening
Deze en ruim 150 andere bekroonde beelden van 43 fotografen uit 25 landen zijn vanaf vrijdag 6 maart 2020 te zien in de World Press Photo 2019 Helmond Exhibition in De Cacaofabriek.De expositie wordt officieel geopend op vrijdag 6 maart 2020 om 17.00u. Daarna is de expositie gedurende 3 weken dagelijks te zien.

De World Press Photo Exhibition 2019 Helmond is gratis te bezichtigen. Openingstijden en andere praktische informatie worden later dit jaar bekend gemaakt.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen