X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Comedy For Charity - Lachen Voor Goed Doel
zo 29 mrt 16:00

De Cacaofabriek
Comedy For Charity - Lachen Voor Goed Doel
Comedy for Charity

Op initiatief van Floris de Vree organiseren we samen met hem een comedy middag voor een goed doel. Vier geweldige comedians laten je buik schudden en tegelijkertijd draagt u uw steentje bij aan d...
Lauri (22 jaar) heeft al 10 jaar de ziekte van Lyme. De eerste vijf jaar hebben artsen haar een misdiagnose en de verkeerde medicijnen gegeven, waardoor haar lichaam erg beschadigd is. Het gevolg is dat ze nu 'stadium drie Lyme patiënt' is. Lauri is bedlegerig, zit in een rolstoel, krijgt sondevoeding, heeft hersenschade, ze raakt regelmatig verlamd en heeft veel en vaak pijn. Ook heeft ze vier jaar terug moeten stoppen met werk en school.

Toen ze eindelijk na lange tijd te horen kreeg dat ze Lyme heeft, is ze onder behandeling gekomen bij een Lyme specialist in België. Om die behandeling te betalen heeft ze vier jaar terug ook meegedaan aan Lopen voor Lyme. Dat heeft enorm geholpen, want hierdoor kreeg ze een kans om een goede behandeling te volgen. Helaas is nu vier jaar later het geld op. Afgelopen jaren behandelen zijn zeker niet voor niks geweest. Stapjes vooruit zijn gemaakt, zo heeft ze bijvoorbeeld voortaan geen zuurstofslang meer nodig, ze kan beter communiceren en ze ligt minder vaak in een donkere kamer. Zonder behandeling zal haar conditie in ieder geval achteruit gaan en zullen deze stapjes vooruit voor niets geweest zijn. We willen Lauri de kans geven om NOG MEER stappen vooruit te maken, zodat, stukje bij beetje, haar leven leefbaarder wordt.

Daarom deze middag.
Van de partij zijn Arie Koomen (natuurlijk bekend van 'Arie & Silvester' en van 'De Lama's'), Bas Birker (hilarische Nederlands-Belgische standup-comedian), Patrick Meijer (zeer bevlogen en met een unieke stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje; van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen) en een en ander wordt deskundig aan elkaar gekletste door Jasper Nieuwenhuis.

Deuren open om 15.30 uur; aanvang show om 16.00 uur.
Entree 10 euro!


locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA HELMOND


info@cacaofabriek.nl
0492 529 009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen