X
magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

film
Wilkolak
vr 14 feb 20:00

De Cacaofabriek
Wilkolak
Adrian Panek

Innerlijke strijd: Cinepuur presenteert in februari 3 psychologische thrillers waarin traumarsquos uit het verleden een zware wissel trekken op het leven van de hoofdpersonen. Wilkolak betekent weerwo...
Zomer 1945, een verlaten villa is een geïmproviseerd weeshuis geworden voor een groepje kinderen dat kort daarvoor is bevrijd uit het Groß-Rosen concentratiekamp. De vastberaden kinderen herwinnen kracht en voorzichtige vreugde na de verschrikkelijke tijd in het kamp, ondanks dat er weinig voedsel voorhanden is. Maar het duurt niet lang voordat zich nieuwe verschrikkingen aankondigen. Duitse kamphonden, vrijgelaten door de gevluchte SS-officieren, zwerven nu door het bos, agressief en op zoek naar voedsel. Ook zich verschuilende Duitse en Russische soldaten maken de omgeving onveilig. Voor een deel lijken de kinderen op de honden, want ook zij zijn bereid te vechten voor eten en hun plek in de roedel.

Wilkolak is een fraaie mix van psychologische horror, allegorische oorlogsthriller en coming-of-age-drama, met een optimistische boodschap.

De pers over Wilkolak:
Cinemagazine: (****): “Dankzij de originele invalshoek en uitwerking hiervan is dit juweeltje van een film voor psychologische horrorfans niet te missen.”
Het Parool: (****) “Hoopvolle Poolse horror.”
De Volkskrant: (****) “Zeer spannende momenten, en een heel eigen sfeer, vooral dankzij het beeldschone camerawerk.”


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen