X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Komedie Edelweiss
t/m 28 mrt 2020

Zalencentrum De Smed
Komedie Edelweiss

De Opkamerkomedianten spelen de door Carl Slotboom geschreven komedie Edelweiss komische verwikkelingen in de Oostenrijkse Alpen. De regie is in handen van Mario Cortenbach.
Vanaf vrijdag 20 maart nemen De Opkamerkomedianten u mee naar het traumhafte Oostenrijk en wel op wandelvakantie naar berghotel Edelweiss, gelegen in de Oostenrijkse Alpen. Eigenaresse Inge Müller en haar personeel hebben de handen vol aan de voorbereidingen voor de komst van de nieuwe hotelgasten. Klusjesman Leopold is echter niet vooruit te branden en Franzi de ober denkt er ook het zijne van. Niet alleen toneelschrijver Jan van Loon en een dames-wandelclub (onder leiding van een wel héél enthousiaste leidster) nemen hun intrek in het hotel, ook een bevlogen vogelaar wil graag op het terras neerstrijken.Wanneer de klusjesman ‘zwaar gewond’ ter aarde stort, verschijnt een nieuwe onverwachte gast: ene Robert Krems. Vanaf dat moment verdwijnen er eigendommen van gasten en kan niemand de berg meer verlaten doordat plots de kabelbaan niet meer werkt. Als eigenaresse Inge het tijd voor actie vindt, krijgt ze van het bonte gezelschap nou niet bepaald de medewerking waarop ze gehoopt had...Deze wandelvakantie is te beleven op 20, 21, 22, 25, 27 en 28 maart 2020 in Zalencentrum De Smed in Helmond-Stiphout. Aanvang om 20.00 uur, behalve op 22 maart om 14.00 uur. Kaarten á € 7,50 zijn verkrijgbaar via www.opkamerkomedianten.nl


overige data
21 mrt 2020 20:00

22 mrt 2020 14:00

25 mrt 2020 20:00

27 mrt 2020 20:00

28 mrt 2020 20:00

locatie

Zalencentrum De Smed
Dorpsstraat 40
5708 GJ HELMOND


info@opkamerkomedianten.nl

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen