X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Pannenkoekendag Jan Visser Museum
zo 18 okt 12:00

Jan Visser Museum
Pannenkoekendag Jan Visser Museum

Het Jan Visser museum organiseert op zondag 18 oktober een themadag geheel gewijd aan het bakken van pannenkoeken en brood met voor de liefhebber een mooie wandeling door de natuur.
De wandelingen door het mooie natuurgebied “De Bundertjes” zijn vanaf 13.00uur. En duren ongeveer drie kwartier tot een uur. Met deze wandeling loopt een enthousiaste IVN gids mee die u meeneemt en verborgen dingen laat zien.Na deze wandeling kunt u gezellig bij ons een warme herfstpannenkoek of een lekkere kop soep eten tegen een kleine vergoeding.Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten, met het maken van een herftversiering van kastanjes en eikels.Tijdens deze dag is het museum ook gratis open voor alle bezoekers, dus neem gerust een kijkje in ons prachtige museum.


locatie

Jan Visser Museum
Keizerin Marialaan 5
5702 NR HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen