X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Concert Symfonieorkest Helmond-Venray Landschap van Muziek
zo 29 mrt 15:00

De Fonkel Helmond
Concert Symfonieorkest Helmond-Venray Landschap van Muziek

Muziek geinspireerd op schilderijen en tekeningen van Lucas Gassel onder leiding van dirigent Sander Vredenborg en met medewerking van Jitske Wildemans (cello).
Dit is een concert met muziek geïnspireerd op schilderijen en tekeningen van Lucas Gassel, onder leiding van dirigent Sander Vredenborg en met medewerking van Jitske Wildemans (cello).Een muzikale ‘reis’ door muzikale odes aan het landschap en andere thema’s van Lucas Gassel door de jaren heen. Het concert wordt ondersteund door een projectie van schilderijen en prenten, zoals ook te zien tijdens de tentoonstelling over Lucas Gassel in Museum Helmond. Onder meer speelt het orkest in grote bezetting delen uit Schilderijententoonstelling van Moessorgski en Finlandia van Sibelius. In Kol Nidrei van Bruch horen we het jeugdig cellotalent Jitske Wildemans.Tevens is de Expositie Landschap van muziek te bezoeken met schilderijen van schilders-muzikanten van het orkest, in de Foyer van de Fonkel.


locatie

De Fonkel Helmond
Prins Karelstraat 123
5701 VL HELMOND


info@sohv.nl
0492 475 211

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen