X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Tegel eruit, plant erin
za 28 mrt 10:00

Tuincentrum Peter van Gennip
Tegel eruit, plant erin

Tegel eruit plant erin. Deze jaarlijkse actie van Groei Bloei is dit jaar op 28 maart 2020 van 10.00 uur tot 16.00 uur bij Tuincentrum Peter van Gennip.
Om het voorjaar te vieren en de verstening tegen te gaan willen wij iedereen met deze aktie stimuleren om weer iets moois van hun tuin te maken. Als je een tegel van 30 bij 30 cm (of de grootte van het totaal aantal tegels moet 30 bij 30 cm zijn) inlevert, krijg je 2 planten terug. Dat is pas leuk!De planten die je gratis krijgt bij inlevering van je tegel kunnen meteen in de tuin geplant worden! Dus kom 28 maart naar het tuincentrum en maak je tuin weer een beetje mooier. Groei & Bloei Helmond e.o. is ook aanwezig en kan je zeker van advies dienen.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen