X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
Foto-expositie inloophuis De Cirkel
t/m 30 mrt 2020

Bibliotheek Helmond
Foto-expositie inloophuis De Cirkel

De fotogroep van De Cirkel het regionaal inloophuis voor kanker en hun naasten exposeert van dinsdag 3 maart tot maandag 30 maart in Bibliotheek Helmond.
Aanleiding van deze expositie is het 10-jarig bestaan van het inloophuis. De expositie is te zien op de 1e verdieping en is gratis toegankelijk.De expositie die het komend jaar diverse regionale gemeenten aandoet laat zien hoe bezoekers van De Cirkel tegen het onderwerp Kanker aankijken. Een voorbeeld is de foto van Karel Jager uit Helmond die een bankje bij een rustig vennetje twee keer heeft gefotografeerd. Links in zwart-wit: de verdrietige momenten van eenzaamheid en rechts: de meer optimistische momenten waarin iemand het weer ziet zitten. Onzekerheid, pijn, verdriet (links) staat tegenover een positief bericht, optimisme en volhouden (rechts). Na Helmond verhuist de expositie naar Deurne.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen