X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Fiets4daagse De Peel 2021 startplaats Stiphout
di 27 jul t/m 30 jul 2021

Cafe Zaal t Aambeeld
Fiets4daagse De Peel 2021 startplaats Stiphout

4 Dagen georganiseerde fietstochten door De Peel met afstanden van 30 45 en 60 km. Het uitgangspunt hierbij is Fietsen voor iedereen
Sinds 1976 organiseert de gelijknamige stichting de Fietsvierdaagse De Peel met een startplaats in Stiphout, dit evenement heeft inmiddels een nationaal karakter gekregen en trekt jaarlijks vele Fietsliefhebbers naar Stiphout en De Peel.Start & FinishIs te vinden bij Café Zaal t Aambeeld, Dorpsstraat 38, 5708 GJ in Stiphout (Gemeente Helmond, Noord-Brabant).Bereikbaarheid organisatie gedurende het evenementDe organisatie in Stiphout is gedurende alle dagen bereikbaar via een tijdelijk mobiele telefoonnummer 06-30953900ParkerenNabij Café Zaal ‘t Aambeeld is voldoende gelegenheid om (gratis) te parkeren.Mogelijkheden voor fietsenstalling in StiphoutTijdens Fiets4Daagse in de zaal van Startplaats `t AambeeldFietsenstalling is gratis (geen aansprakelijkheid organisatie)Vertrektijden30 km route dagelijks vanaf 10:00 tot 13:00 uur45 en 60 km routes dagelijks van 09:00 tot 13:00 uurDe eindcontrole sluit dagelijks om 17.00 uur


locatie

Cafe Zaal t Aambeeld
Dorpsstraat 38
5708 GJ HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen