X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Beer, Burgers & two smoking barrels
za 29 mei 14:00

Gilde terrein st. Antonius Abt
Beer, Burgers & two smoking barrels

Het Speciaalbierfestival van Helmond. 29 Mei 2021 vieren wij van 14:00 tot 21:00 ons inmiddels alweer 5 jarige Jubileum Bigger Better... Beer Burgers
Hét Speciaalbierfestival van Helmond!29 Mei 2021 vieren wij van 14:00 tot 21:00 ons inmiddels alweer 5 jarige Jubileum! Bigger, Better... Beer & Burgers!5th ANNIVERSARYEn dat moet gevierd worden natuurlijk! Hoe dan? Om te beginnen met méér Brouwers (dus meer bier) dan vorige jaren. Op ‘The Beast’ zullen dikke sappige Jubileum-Burgers worden voorzien van sexy grill-strepen door de BBQ crew. Uit de speakers knallen er kneiters van hits uit de platenkoffer van DJ Frogson. Dit alles afgewisseld met stevige staaltjes live muziek die het feest helemaal compleet gaan maken vanaf het podium! Oh ja... Er mag gedanst worden! Uiteraard met de vertrouwde gezelligheid en op dezelfde schitterende plek midden in het groen! WAT!? je lust geen bier? Geen paniek.. dan kom je toch een lekker glas wijn drinken! Tevens is er volop frisdrank voor de BoB en gratis ranja voor de kids! Voor de liefhebbers staat de Ciderbar er dit jaar natuurlijk ook weer!Het festival is vrij toegankelijk en door iedereen te bezoeken. Let wel, om van de speciaalbieren te proeven moet je in het bezit zijn van een Proefglas. Een proefglas kun je bemachtigen door online een kaartje te bestellen op Beerburgers.nl.Online kaartjes kosten €10,75 inclusief fee (proefglas en 2 munten) Aan de kassa kost een kaartje € 12,50 (OP=OP) dus snel naar de Webshop als je verzekerd wil zijn van een proefglas!Wil je niets missen? volg ons dan op Facebook!


locatie

Gilde terrein st. Antonius Abt
Antonianenpad 1
5706 EZ HELMOND


info@beerburgers.nl
06 15063997

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen