X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
Lucas Gassel van Helmond: Meester van het landschap
t/m 30 aug 2020

Kunsthal Helmond
Lucas Gassel van Helmond: Meester van het landschap

De tentoonstelling over de zestiende-eeuwse meester Lucas Gassel is verlengd van 1 juni tot en met 30 augustus te bewonderen in Kunsthal Helmond.
Vanaf 1 juni is Museum Helmond weer geopend. De tentoonstelling over de zestiende-eeuwse meester Lucas Gassel is verlengd, van 1 juni tot en met 30 augustus in Kunsthal Helmond. Het museum is er helemaal klaar voor om bezoekers op een verantwoorde manier te ontvangen.
Meesterschilder Lucas Gassel
De eeuwenoude werken van deze zestiende-eeuwse meester van het landschap zijn met steun van musea en particuliere collecties wereldwijd en diverse nationale fondsen, naar Helmond gekomen in maart. En zijn nu dus nog langer te zien in de tentoonstelling, van 1 juni tot en met 30 augustus. Met deze welkome verlenging hoopt het museum dat het publiek eindelijk kan gaan genieten van deze unieke en bijzondere expositie over een beroemde schilder in zijn tijd, die met zijn grootse kwaliteiten zonder twijfel past in het rijtje van twee andere, wereldberoemde Brabantse meesters: Vincent van Gogh en Jeroen Bosch. In de tentoonstelling ‘Lucas Gassel van Helmond, meester van het landschap’ maak je uitgebreid kennis met diverse schilderijen, tekeningen en prenten en met het coulisselandschap, zo typisch voor het werk van Lucas. Ook kom je meer te weten over de werkwijze die deze zestiende-eeuwse meester hanteerde.
Koop je entreekaartje online
Een ticket voor Museum Helmond (zowel voor Kasteel Helmond als Kunsthal Helmond) is alleen te bestellen via de website. Museum Helmond werkt met tijdsloten. Op deze manier bieden we bezoekers een rustig en comfortabel museumbezoek. Voor de tentoonstelling over Lucas Gassel koop je een ticket via tickets.museumhelmond.nl/nl/lucasgassel. Voor deze tentoonstelling betaalt het publiek een toeslag van € 2,50. Een kaartje online voor het kasteel koop je via tickets.museumhelmond.nl.
Openingstijden
Het museum (Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond) is geopend van dinsdag tot en met zondag (en feestdagen) van 10.00-17.00 uur. Ook geopend op Tweede Pinksterdag (1 juni).


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen