X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
Lucas Gassel Revisited
t/m 09 aug 2020

De Cacaofabriek
Lucas Gassel Revisited

De Cacaofabriek in Helmond presenteert van 6 juni tm 9 augustus de tentoonstelling Lucas Gassel Revisited.
De Cacaofabriek in Helmond presenteert van 6 juni t/m 9 augustus de tentoonstelling Lucas Gassel Revisited. In het najaar van 2019 deed De Cacaofabriek een oproep aan kunstenaars in Nederland en België om zich te laten inspireren door de 16e -eeuwse landschapsschilder Lucas Gassel. Aanleiding voor deze oproep was de overzichtstentoonstelling van zijn werk in Museum Helmond in het voorjaar en de zomer van 2020.
De Cacaofabriek nodigde, na een selectieronde, 24 kunstenaars uit om hun werk te laten zien in de tentoonstelling ‘Lucas Gassel Revisited’.

Hoe kijken kunstenaars 400 jaar later naar het werk van deze bijzondere landschapsschilder? De tentoonstelling laat een grote verscheidenheid aan technieken, opvattingen en kunstenaarspraktijken zien, allemaal verbonden door de thematiek van het landschap en geïnspireerd door het werk van Lucas Gassel.

Deelnemende kunstenaars
Michiel van Bakel, Francis Bekaert, Marijke Breuers, Rien Claessen, Kristina Delmeire, Anne Vincent Dijkstra, Marie Louise Elshout, Mariette van Erp, Casper ter Heerdt, Bo de Jong, Jacqueline Kooter, Onno Lolkema, Vincent van Ojen/ Nidal Saber, Har van der Put, Henrique van Putten, Stefan Peters, Marlon Tielemans, Ine van de ven, Peter Vermeulen/Paul de Maat, Jeanine Vloemans, Reggie Voigtländer, Barbara de Vries, Barbara Witteveen.
Opening 7 juni om 15:00 uur.
Lees de https://www.cacaofabriek.nl/corona-maatregelen


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen