X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Auditie productiegroep Jeugdtheaterschool Annatheater
ma 06 jul 19:00

Annatheater Helmond
Auditie productiegroep Jeugdtheaterschool Annatheater

De productiegroep van Jeugdtheaterschool Annatheater zoekt spelers voor een voorstelling die begin oktober 2021 in premiere gaat. Informatie: infoannatheater.nl06-44369288
Jeugdtheaterschool Annatheater houdt op maandag 6 juli auditie voor de theaterproductie die in oktober 2021 in première zal gaan.Ben jij gek op theater en niet van het podium weg te slaan? Wil jij graag meedoen in een theatervoorstelling? In deze groep krijg je de mogelijkheid om je talent te laten zien en te ontwikkelen.En je leert een heleboel over het vak acteren!Lees hier reactiesvan professionals op "Yvonne, prinses van Bourgondië", de voorstelling van onze productiegroep2018/2019.De repetities zijn elke donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en een aantal keren in het weekeinde. De repetities beginnen op 5 november 2020.Er wordt contributie gevraagd om deel te nemen aan deze productie.Datum:maandag 6 juliTijd: van 19.00 tot 21.00 uurGEÏNTERESSEERD?Neem contact op metLavnia Germano:telefoon: 06-44369288 / laviniagermano@annatheater.nl


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen