X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Gratis toneelles Jeugdtheaterschool
wo 16 sep 16:00

Annatheater Helmond
Gratis toneelles Jeugdtheaterschool

Wil je graag toneelspelen Meld je aan voor een proefles.De lessen op onze Jeugdtheaterschool beginnen in september weer. Kinderen en jongeren kunnen gratis en vrijblijvend een toneelles volgen.
Altijd al eens op de planken willen staan om te zien of er een acteur in je schuilt? Op woensdag 16 september beginnen de cursussen op onze Jeugdtheaterschool weer. Kom in de maand september een gratis proefles volgen! Op het toneel kun je van alles beleven. Je fantasie gebruiken om allerlei spannende, gekke en onverwachte situaties te beleven. Het is niet alleen ontzettend leuk om toneel te spelen, je leert ook nog een heleboel. In de acteerlessen werk je aan je houding, stem en verbeelding. Je vermogen om samen te werken, te presenteren en je fantasie worden verbreed. In alle groepen krijgen kinderen en jongeren onder de enthousiaste begeleiding van theaterdocent Lavnia Germano professionele acteerlessen. Klik hier voor de folder Jeugdtheaterschool seizoen 2019 2020.Tijden lessen woensdag:Kinderen/jongeren 11 t/m 13 jaar:16.30 tot 18.00 uurJongeren vanaf 13 jaar: 18.15 tot 19.45 uur Tijden lessen donderdag:Kinderen 6 t/m 10 jaar:16.00 tot 17.00 uurKinderen gevorderden 8 t/m 12 jaar:17.15 tot 18.45 uurProductiegroep: 19.00 tot 21.00 uurMeer informatie: Lavnia Germano, telefoon: 06-44369288 / laviniagermano@annatheater.nl.


locatie

Annatheater Helmond
Floreffestraat 21a
5705 AR HELMOND


reserveren@annatheater.nl
06 28104333

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen