X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Albumpresentatie DJ Remute
za 11 jul 18:00

HomeComputerMuseum
Albumpresentatie DJ Remute

De techno artiest en DJ Remute (Duitsland) heeft een album op een Super Nintendo cartridge gemaakt. Hij zal met 99 fans het Museum bezoeken en zijn album presenteren. Een primeur voor beiden.
Op Internet is te lezen dat er op 11 juli een albumpresentatie plaats gaat vinden in het HomeComputerMuseum. De techno artiest en DJ Remute uit Duitsland heeft een album op een Super Nintendo cartridge gemaakt. De muziek is dus niet te krijgen op gebruikelijke media. Remute zal met 99 fans het HomeComputerMuseum bezoeken en zal hier de albumpresentatie geven. Dit wordt een primeur voor zowel het HomeComputerMuseum als voor de artiest. Er zijn via Remute nog enkele kaarten beschikbaar om dit museumbezoek met een extra mee te maken. Dit allemaal met inachtneming van de regels die op dat moment geldig zijn.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen