X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

theater
Neil Diamond Solo Show
vr 10 jul 18:45

Het Speelhuis
Neil Diamond Solo Show
Marcel Mulders

Een muzikale show door Marcel Mulders, zanger en frontman van De Neil Diamond Memories Band, met alle grote hits van Neil Diamond. In een intieme sfeer zoekt hij interactie met het publiek en neemt hij je mee naar de glorietijd van Neil Diamond, namelijk eind jaren zestig en de jaren 70. Een show met mooie herinneringen, emoties, en zeker ook gezellig meezingen.

 

Nummers als “Sweet Caroline, I am I said, Cracklin’Rosie, Beautiful Noise, en vele anderen passeren de revue. Tevens blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond, vertelt over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes . Tijdens de show kunt u ook genieten van mooie videobeelden die de avond compleet maakt. Kom genieten van een gezellige avond en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Marcel begeleidt zichzelf op gitaar met een orkestband. En misschien heeft hij tijdens de show nog een verrassing in petto.locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein 2
5707 DZ HELMOND


info@theaterspeelhuis.nl
0492 587 000

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen