X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
Goeikes - Het jaar van Lucas Gassel
t/m 31 aug 2020

Centrum Helmond buitenexpositie
Goeikes - Het jaar van Lucas Gassel

Goeikes is een tweejaarlijks fotoproject dat dit herdenkingsjaar in het teken staat van Lucas Gassel. Van 1 juli t/m 31 augustus sieren de foto's het centrum van de stad.
Nog voordat de anderhalvemetersamenleving bestond was de Stichting Goeikes onbewust voorbereid op een expositie op afstand. Zij tonen de foto’s van ' Het jaar van Lucas Gassel' namelijk in het centrum van Helmond. Niet op kleine werkjes in beperkte ruimtes maar met somswel metershoge prints in de buitenlucht. De expositie opent op 1 juli en is tot en met 31 augustus te zien.
Dertien fotografen lieten zich inspireren door de Helmondse meester. Van landschaps tot straatfotografen en alles wat daar tussen zit. Het resultaat:twaalf inspirerende series waarbij onder andere ingegaan wordt op de reis die Gassel maakte van Helmond naar Brussel, de middeleeuwse elementen die ook nu nog te vinden zijn in onze stad en de Bijbelse taferelen, vertaald naar de 21e eeuw.De resultaten zijn te zien in een uniek fotoboek. In juli en augustus sieren de foto’s het centrum van de stad. In de vorm van een minifotofestival worden bezoekers van het museum verder de binnenstad ingeleid, naar de locaties waar Gassel gewoond en gewerkt heeft.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen