X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

expo
Expositie Leo van Kraaij
t/m 30 sep 2020

Gerard van Hal Fotografie
Expositie Leo van Kraaij

De expositie van Leo van Kraaij in de galerie van Gerard van Hal is verlengd tm 30 september. Voor deze gelegenheid heeft Leo een paar beelden extra geplaatst waarbij het totaal komt op 13 stuks.
Expositie Leo van Kraaij verlengd. Leo van Kraaij kneedt zijn vrouwen zoals hij wil. Wij zijn blij en trots dat we de expositie van Leo van Kraaij aan mogen kondigen in de galerie van Gerard van Hal. Leo van Kraaij heeft zich na een arbeidzaam leven in de wereld van dessin gestort op het maken van beelden. Van tweedimensionaal werk naar driedimensionale creaties, een nieuwe manier om zijn ideeën vorm te geven. Om het metier onder de knie te krijgen keek hij de kunst af bij meer ervaren beeldhouwers en volgde hij cursussen. In zijn begintijd heeft Leo geëxperimenteerd met verschillende materialen, inmiddels is hij verslaafd aan het werken met klei. Voor van Kraaij is klei als de spreekwoordelijke was in zijn handen. Dit materiaal geeft hem de vrijheid om vormen te creëren zoals hij dat wil. Vooral het werken vanuit het massief, en door daar materiaal aan toe te voegen of juist weg te halen geeft Leo de creatieve ruimte om zijn beelden te construeren. Door de beelden na het bakken te patineren zijn zijn beelden ook uitstekend geschikt om buiten te plaatsen.De beelden die Leo van Kraaij bij Gerard van Hal exposeert zijn bijna allemaal vrouwfiguren. Vrouwen afgebeeld zoals zij zich presenteren in het echte leven. Van de intimiteit van de douche of slaapkamer tot de openbaarheid van de straat en het strand. Beelden die uit het leven zijn gegrepen.Leo van Kraaij exposeerde eerder onder andere in Heythuysen, Kronenberg, Deventer, Roosendaal en Helmond. Gerard van Hal Fotografie bevindt zich midden in het centrum van Helmond. Het verrassend diepe pand leent zich uitstekend om kunst te laten zien. Een paar jaar geleden is Gerard van Hal begonnen met exposities van driedimensionale kunstwerken. Naast de doorlopende foto-expositie komen de beelden hier prachtig tot hun recht. Vanwege de Corona is de expositie verlengd t/m 30 september en heeft Leo een paar beelden extra geplaatst, waarbij het totaal komt op 13 stuks.


locatie

Gerard van Hal Fotografie
Kerkstraat 46
5701 PM HELMOND


info@gerardvanhalfotografie.nl
0492 547 900

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen