X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Workshop Green Screen
di 14 jul 10:30

Bibliotheek Helmond
Workshop Green Screen

Ga in ons nieuwe TechLab aan de slag met een green screen en breng zo een verhaal tot leven. Voor kinderen van 8 tm 12 jaar. Waar wacht je nog op en schrijf je snel in
Ga in ons nieuwe TechLab aan de slag met een green screen en breng zo een verhaal tot leven! Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Waar wacht je nog op en schrijf je snel in! !Green screens kunnen groot zijn (denk aan een groene muur) of klein (bijvoorbeeld in de vorm van een greenscreenbox). Hoe het werkt? Met een app vervang je de groene achtergrond voor een achtergrond van jouw keuze. Op die manier kun je allerlei effecten toepassen en een video maken.Ken je Andy en Terry en hun waanzinnige boomhut? Deze vrienden kunnen alles maken wat ze bedenken. Soms pakt dat goed uit, vaker loopt het anders dan bedacht en moeten ze de boel aanpassen. Dit zorgt steeds weer voor een nieuw avontuur! Zo ook in het nieuwe boek De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen. Andy en Terry moeten vluchten voor de verhaalpolitie en de enige manier om te ontsnappen is via de afgrijselijke Deur des Doods!Je verplaatst je in de avonturen van Andy en Terry. Je ontwerpt je eigen verdieping in de boomhut. Met een green screen en de app Do Ink stap je in je eigen kamer en beleef je allerlei avonturen. Dus waar wacht je op?


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen