X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Kraak de code en maak je eigen escaperoompuzzel!
do 16 jul 10:30

Bibliotheek Helmond
Kraak de code en maak je eigen escaperoompuzzel!

Ontdek geheime boodschappen in geheimtaal en maak daarna je eigen escaperoompuzzel met je eigen geheime codes
Ontdek geheime boodschappen in geheimtaal en maak daarna je eigen escaperoompuzzel met je eigen geheime codes! Voor iedereen vanaf 8 jaar. Graag vooraf aanmelden i.v.m. het maximum aantal deelnemers.Soms wil je dat jouw bericht alleen gelezen kan worden door degenevoor wie het bestemd is. Dan kun je er geheimtaal van maken. Op het internet heet dat encryptie: Je versleuteld een bericht zodat alleen de ontvanger het kan ontsleutelen. Geheimtaal (ook wel cryptografie genoemd) is altijd al belangrijk geweest, ook voordat er computers waren. Door geheimtaal konden de Egyptische farao’s de nieuwste roddels aan elkaar doorgeven. Maar wat is cryptografie precies en hoe werkt het? Samen gaan we kijken naar verschillende soorten geheimtaal en ga je een eigen escaperoompuzzel maken.Wil je de puzzel mee naar huis nemen, neem dan zelf een cijferslotje mee!


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen