X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Opening stadsstrand Bobbys Bar
za 18 jul 14:00

Bobby’s Bar
Opening stadsstrand Bobbys Bar

Het eerste stadsstrand van Helmond opent zaterdag 18 juli om 14.00 uur en is direct achter Bobby039s Bar te vinden.
Het strand is te bereiken via de reguliere ingang van Bobby’s Bar aan de Steenweg of gemakkelijk te vinden aan de achterkant van Bobby’s Bar.Als opwarmer een leuk lijstje om naar uit te kijken:*450 m2 strand*Strandbar *Cocktails, gin & tonics, bierbuckets, sangria, wijnen*Verse Italiaanse hapjes, anti-pasti en pizza’s bereid door de chefkoks van Ristorante Sicilia*Tropische palmbomen*Overkappingen (voor als je lang genoeg in de zon hebt gezeten)*Strandstoeltjes, chill-outs en zitzakken* 7 dagen per week open en overal dichtbij!Ga je bijvoorbeeld naar de film? Ga naar rechts, loop om de hoek rechtdoor, schop onderweg je schoenen uit en je loopt zo het strand op van Bobby’s Beach! Alvast voor jullie zomerplanning:Openingsactie! Zaterdag 18 juli opent Bobby’s Beach exact om 14.00 uur ’s middags. De eerste 10 tafels krijgen een bucket met 10 Jack Daniels Cola/Ginger Ale geheel gratis! Reguliere openingstijden:Maandag I 16.00 uurDinsdag I 16.00 uurWoensdag I 16.00 uurDonderdag I 16.00 uurVrijdag I 16.00 uurZaterdag I 14.00 uurZondag I 14.00 uurBobby's Beach is open tot eind september, dus de hele zomer lang genieten!


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen