X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Bingo Mania - met Nel Tijgervel
ma 19 okt 19:00

Grand Cafe De Vijfhoeck
Bingo Mania - met Nel Tijgervel

Hou jij van challenges gezelligheid en speel jij ook nog eens heel graag een spelletje Dan daagt Nel Tijgervel jou uit om mee te doen met Bingo Mania bij Grand Cafe De Vijfhoeck. Entree is gratis.
Hou jij van challenges, gezelligheid en speel jij ook nog eens heel graag een spelletje? Dan moet je zeker naar onze BINGO MANIA gaan. Elke 3e maandag van de maand maand kun je meespelen en ding je mee naar te gekke prijzen als een diner, een bierproeverij, een uitstapje of een ander gaaf cadeau! Op 20 januari kun jij er al bijzijn. Een avondvullend programma met gezelligheid, lekker eten én mooie prijzen. We hebben het concept bingo in een heel nieuw jasje gestoken!Hoe het werkt?Vanaf 19.00 uur krijg je bij elke consumptie een bingomunt. Kom je van tevoren eten, dan krijg je drie munten extra. Die kun je inleveren tegen bingokaarten bij presentatrice Nel Tijgervel. Om 20.00 uur start de eerste bingoronde. Voor een volle rij krijg je een leuke prijs en daarna maak je natuurlijk kans op een nóg leukere prijs voor je volle kaart. Na de eerste ronde schrijf je je naam op je kaart en je levert hem in bij Nel Tijgervel die alle kaarten in een grote bak doet. Pas dan gaat het écht beginnen!ChallengesUit de bak met volle kaarten worden er twee getrokken. Staat jouw naam erop? Dan mag je naar voren komen om een gekke challenge te doen. Dit kan van alles zijn, dus maak je borst maar nat. Win je, dan krijg je extra bingokaarten voor de volgende ronde. Er zijn in totaal vier rondes bingo met elk een eigen challenge. Tijdens de laatste bingoronde speel je mee voor de hoofdprijs. Klinkt goed, toch?Wil jij meedoen? Ja toch! Meld jou en jouw vrienden meteen bij De Vijfhoeck aan via events@devijfhoeck.nl of vul het formulier op de website in. Kom je vooraf genieten van het Bingo Menu? Laat het dan ook even weten in de mail of in het formulier en krijg 3 bingokaarten per persoon helemaal gratis!Entree en parkeren(vanaf 19u) is helemaal gratis!


overige data
19 okt 2020 20:00

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen