X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Boekjes&Babbels Media Ukkie Dagen
wo 31 mrt 11:00

Bibliotheek Helmond
Boekjes&Babbels Media Ukkie Dagen

Ouders grootouders en kinderopvang zijn van harte welkom bij het leukste uurtje met je kindje van 0 tot 4 jaar in de Bibliotheek
Het thema is Media Ukkie Dagen verzord door de mediacoach van de Bibliotheek Helmond-Peel.Media Ukkie Dagen (27 maart t/m 3 april 2021)
Dit jaar staan de Media Ukkie Dagen (27 maart t/m 3 april 2021) in het teken van mediawijsheid van jonge kinderen met het thema: ‘Boek, site, app: samen spelen op het web’.
We gaan lekker spelen in het Techlab van Bibliotheek Helmond!
Hoe begeleid je als ouder of opvoeder je kind in de digitale wereld? Kom tijdens de Media Ukkie Dagen naar Boekjes en Babbels voor al je vragen over media & opvoeding voor de allerkleinsten.Voor meer informatie: www.mediaukkiedagen.nl
Naast het thema is deze ochtend een leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen, onder het genot van een kopje koffie of thee. En samen met je kindje boekjes uitzoeken voor thuis. Jij en/of je kindje nog geen lid? Dat regel je meteen deze ochtend. Welkom! Graag aanmelden.


locatie

Bibliotheek Helmond
Watermolenwal 11
5701 RV HELMOND
Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen