X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

event
Smartphone & Borrelarrangement
t/m 18 sep 2020

VVV Helmond
Smartphone & Borrelarrangement

Ontdek Helmond door de lens van je smartphone Door deze workshop word je gestimuleerd om net even op een andere manier naar Helmond te kijken en leer je hoe je de beste fotos kunt maken.
Ontdek Helmond door de lens van je smartphone! Met de huidige smartphone camera’s zijn prachtige en professionele beelden te creëren. Door deze 2 uur durende workshop word je gestimuleerd om nét even op een andere manier naar Helmond te kijken en leer je hoe je de beste foto’s kunt maken met je smartphone.Het arrangement start bij VVV Helmond in de Bibliotheek. Hier ontvang je de stads- en kanaalwandeling en word je opgehaald door een professionele fotograaf. Aan de hand van de stadswandeling loop je langs de mooiste en bijzondere plekjes van Helmond. Je leert alle ins en outs over de camerafunctie op je smartphone. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!De route eindigt bij Bobby’s bar. Onder het genot van een cocktail en borrelplankje kun je het resultaat nog eens rustig bekijken. Instaproof? Deel de foto’s gerust op social media!Inhoud arrangement:Stads- en kanaalwandeling boekjeSmartphone fotografie workshop van 2 uur, onder begeleiding van een professionele fotograaf1 cocktail en gezamenlijk borrelplankje bij Bobby’s Bar.Reservering:Inschrijven vanaf 1 persoon is mogelijk. Het arrangement gaat echter door met minimale deelname van twee personen. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Wanneer het niet doorgaat krijg je tijdig bericht van de VVV en wordt het geld volledig teruggestort.Kosten € 42.50 per persoonVoorwaarden:Je start op het afgesproken tijdstip bij de VVV in Helmond. Kom op tijd! Hier krijg je het routeboekje en vouchers. Het arrangement gaat door bij deelname van minimaal 2 personen.Je inschrijving kun je annuleren tot 1 week vooraf. Het inschrijfgeld wordt dan teruggestort. Daarna krijg je geen geld terug, je mag wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen.De workshop start altijd vanuit de VVV, Watermolenwal 11 in Helmond en duurt 2 uur. Het eindpunt is Bobby’s Bar.Liever met je eigen groep op een andere dag?Dat kan ook. Neem daarvoor contact op met VVV Helmond.


overige data
18 sep 2020 16:00

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen