X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende maand te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Kong - Tour 2020
vr 23 okt 20:30

De Cacaofabriek
Kong - Tour 2020
Kong

De show van Kong is uitverkocht.Wij zijn hartstikke trots en blij dat eacuteeacuten van de meest originele eacuten toonaangevende bands uit Nederland voor de eerste keer naar Helmond komen: Kong.
Ja, origineel is Kong zeker. En dat al meer dan 30 jaar! Kong heeft nooit meebewogen met trends in de muziek maar heeft altijd haar eigen koers bepaald.

Tja, en hoe moet je de muziek van de Amsterdammers omschrijven? Kong speelt eclectische (excusez le mot), instrumentale (en live) quadrafonische muziek. In deze corona tijden zal dat niet helemaal gaan maar neem van ons aan dat Kong met een geweldige, originele show op de proppen komt.

Je zult een mix horen van (harde) metal, rock, dance, electro en avant-garde zoals je dat al kunt horen sinds de release van hun legendarische debuutalbum 'Mute Poet Vocalizer' uit 1990. En die stijk werd gepefectioneerd op het album 'Phlegm’ uit 1992, waarvan de track 'Stockhouse’ ook zorgde voor commercieel succes.

Sinds die tijd heeft de band altijd gezocht naar nieuwe muzikale wegen en probeerde men op elk album weer vernieuwend te klinken.

Met de release van 'Phlegmatism' grijpt Kong met 4 opnieuw opgenomen songs terug naar het debuut uit 1990, met behulp van producer V. Santura (inderdaad, de gitarist van Triptykon). De songs zijn typerend voor het geluid van Kong van nu: een combinatie van old school power met een onweerstaanbare groove en van muzikaal hoogstaand niveau.

De huidige line-up van Kong:
Tijs Keverkamp – gitaren
David Kox – gitaren, electronics
Mark Drillich – bass, electronics
Oscar Alblas – drums, percussion


Wij verheugen ons enorm op deze unieke muzikale avond!
Deuren open vanaf 20.15 uur; show start om 20.30 uur.
Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop.


locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA HELMOND


info@cacaofabriek.nl
0492 529 009

Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen