X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
LIVE: Tim Akkerman & The Ivy League
za 19 sep 20:00

Muziekcafe Helmond
LIVE: Tim Akkerman & The Ivy League

Met Keep the Light on Tour komt ex-direct Tim Akkerman met The Ivy League langs Muziekcafe om tijdens 2 afzonderlijke shows een mooi potje onvervalste rock de ether in te stampen.
Met 'Keep the Light on Tour' komt ex-direct Tim Akkerman met The Ivy League langs Muziekcafé om tijdens 2 afzonderlijke shows een mooi potje onvervalste rock de ether in te stampen.SHOW 1Om 20:00 deuren open voor show 120:30 tot 21:30 1e show21:30 tot 22:00 contactmoment band/publiekSHOW 222:00 tot 22:15 wissel22:45 tot 23:45 2e show23:45 tot 00:15 contactmoment band/publiek00:30 einde shows.Let op! Tickets koop je voor de 1e show, of voor de 2e show! Ticketprijs is € 20,- excl service kostenTicketlink volgt nog op FB en op de website van Muziekcafé en van Tim Akkerman.Check binnenkort de site van Tim Akkerman / of de FB van Muziekcafé voor meer informatie.*COVID-19:Het aantal beschikbare tickets is sterk gereduceerd dankzij het Corona-virus. Het evenement zal daarom eerder uitverkocht kunnen zijn. Het evenement duurt echter niet tot aan sluitingstijd en het terras biedt uiteraard ook een flink aantal zitplaatsen.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen