X
Corona virus

Wegens maatregelen van het RIVM omtrent het Corona virus kunnen evenementen geannuleerd worden. De website van de organisator is daarin leidend.

magazine

De nieuwste editie van de HelmondUitagenda ligt voor je klaar op ongeveer 500 locaties in en rondom Helmond. In dit magazine vind je een selectie van alle activiteiten die Helmond in de desbetreffende periode te bieden heeft.

Organiseer jij een activiteit?

De HelmondUitagenda streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten in Helmond Organiseer jij een activiteit en voldoet het aan onderstaande voorwaarden?

  • Je activiteit vindt plaats in Helmond;
  • Je activiteit is openbaar toegankelijk;
  • Je activiteit is geen cursus.

Meld je activiteit dan aan en zorg daarbij voor:

  • Correct en volledig ingevoerde gegevens;
  • Een goede afbeelding van minimaal 1200 px breed.

Alleen dan kunnen wij jouw activiteit gratis en optimaal promoten via onze kanalen. Aanmelden kan via onderstaande link

Let op: om in aanmerking te komen voor een vermelding van jouw activiteit in het magazine dient de activiteit voor de 7e van de voorafgaande maand te zijn ingevoerd.

helmonduitagenda.nl/meldeenevent

muziek
Holland Baroque & Deborah Cachet
vr 18 sep 20:00

Trudokerk
Holland Baroque & Deborah Cachet

Lambertusconcerten. Tussen Den Bosch en Brussel: 17e eeuws muzikaal Brabant.
In de Gouden eeuw beleefde Brabant roerige tijden. Grenzen verplaatsten zich, oorlogen én vredesverdragen volgden elkaar in hoog tempo op. Dit programma concentreert zich op het Brabantse muzikale landschap tussen Brussel en Den Bosch. De werken van componisten als Carl Rosier, Herman Hollanders en Benedictus a Sancto Josepho hebben een gemeenschappelijke herkenbare stijl. Hun muziek kenmerkt zich door een pure expressiviteit en een speelsheid die dansant te noemen is. Belangrijke focus in dit concert is componist Benedictus Buns. Hij is ook de organist en componist met het grootste Brabantse oeuvre. Tijdens zijn verblijf in het klooster van Boxmeer schrijft hij voornamelijk geestelijke composities. Zonder twijfel was hij kenner en kunner van het Europese muziekleven. Zijn composities tonen aan dat hij veel werk van collegae bestudeerde. Tevens was hij een vernieuwer die het experiment niet schuwde.Met werken van oa Fiocco, Arcadelt, Rosier, Hollanders, B. a Sancto JosephoDit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.


Colofon

HelmondUitagenda is een initiatief van:

Helmond Marketing
Markt 207
5701 RJ Helmond

T 0492 554 184
E info@helmonduitagenda.nl

Daar kijk je naar uit!

De HelmondUitagenda is een nieuw platform waar je alle activiteiten in Helmond kunt vinden. Online via deze site maar ook in het magazine dat maandelijks op 500 plekken in en rondom Helmond wordt verspreid.

Organiseer je zelf een event?
Meld het dan aan via helmonduitagenda.nl/meldeenevent

Volg ons

 

 

 

Cookie Instellingen